Fotográfus vagyok.
 
Vonz az alkotás, az értékteremtés lehetősége, az abból fakadó öröm. A fényképezés elégedettséggel tölt el, ugyanakkor mind a mai napig kihívást is jelent.
 
Szeretek olyasmivel foglalkozni, amihez személyesen kapcsolódom, ami mélyen foglalkoztat, és amiről a fotózáson keresztül a magam és mások számára is megjeleníthetek valamit, amit intellektuális úton szavakkal nem lennék képes megragadni. Szeretek a fotókon keresztül újat tanulni magamról, az emberi életről és kapcsolatokról.
 
30 évvel ezelőtt, az egyetemi éveimben kezdtem el fotózni. A fotózás szépen lassan beleszövődött a napjaimba, az életem részévé vált. A pillanatok dokumentálása, a hangulatok megörökítése szívből jövő szenvedélyem lett.
 
2015-től három évig magántanárhoz jártam egyéni képzésre, majd 2018- 2021 között a Szellemkép Szabadiskola Fotográfus Szakán tanultam és diplomáztam. 2021-ben megszereztem a Fotográfus és fotótermék- kereskedő szakképesítést is.
 
Fotózásaim témájául sokszor választok emberábrázolást portré vagy fotóesszé formájában. Az emberek érdekelnek, a motivációik, az örömük, a bánatuk, a választásaik, az életük, a születés és a halál.
 
Fotózom. Szívvel. Lélekkel.